top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Dal

Advcash Cüzdanı Nedir? Hesap Açma, Para Yatırma

Güncelleme tarihi: 7 Oca

Advcash cüzdanı, kullanıcıların fiat para birimlerini, dijital para birimlerini ve ön ödemeli kartları saklayabileceği, gönderebileceği ve alabileceği ayrıca kripto para takas için kullanılan bir çevrimiçi cüzdandır.


Advcash, 2014 yılında kurulan ve Curaçao Finansal Hizmetler Kurumu (FSC) tarafından lisanslı bir şirkettir.


Advcash cüzdanı, kullanıcılara aşağıdakileri sağlayan çeşitli özellikler sunar:

  • Fiat para birimleri ve dijital para birimleri arasında dönüştürme

  • Ön ödemeli kartlar için destek

  • Kripto para birimlerini satın alma ve satma

  • Yerel ve uluslararası para transferleri

  • ÇeÅŸitli ödeme yöntemleri

Advcash cüzdanı açmak için, Advcash web sitesine gidin ve "Hesap Oluştur" düğmesini tıklayın. Ardından, isim, soyisim, e-posta adresi, telefon numarası ve doğum tarihi gibi bazı kişisel bilgileri girmeniz gerekecektir. Ayrıca bir şifre seçmeniz ve Advcash'in gizlilik politikasını kabul etmeniz gerekecektir.


Hesap oluşturduktan sonra, hesabınızı doğrulamanız gerekecektir. Bunu yapmak için, e-posta adresinize gönderilen bir doğrulama bağlantısına tıklayabilir veya telefon numaranıza gönderilen bir doğrulama kodunu girebilirsiniz.


Advcash cüzdanına para yatırmak için, çeşitli ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Bunlara banka havalesi, kredi kartı, debit kart, Bitcoin, Ethereum, Tether ve diğer kripto para birimleri dahildir.


Para yatırma işlemi için, Advcash web sitesindeki "Para Yatır" düğmesini tıklayın. Ardından, istediğiniz ödeme yöntemini seçin ve gerekli bilgileri girin.


Advcash cüzdanı, dijital para birimlerini satın almak ve satmak için de kullanılabilir. Bunu yapmak için, Advcash web sitesindeki "Kripto Satın Al" veya "Kripto Sat" düğmesini tıklayın. Ardından, istediğiniz kripto para birimini seçin ve satın almak veya satmak istediğiniz tutarı girin.


Advcash cüzdanı, fiat para birimlerini ve dijital para birimlerini saklamak, göndermek ve almak için güvenli ve kullanışlı bir yoldur. Advcash cüzdanı açmak ve para yatırmak ücretsizdir.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page